Denne nettsiden drives av Selvstendig Herbalife Nutrition-Medlem: Janne Veronika Moen, Moavegen 46a, 2642 Kvam. Telefon: 900 45 424 E-post: [email protected].
Sendes innen 1 virkedag, fri frakt ved kjøp over 700,-.
klarna logo og vipps logo - sikker og enkel betaling

Herbalife shake

Herbalife shake har ingredienser av vegansk opprinnelse og er rik på protein, som er avgjørende for et sunt kosthold, ettersom det er en av de viktigste byggesteinene for mange komponenter i kroppen din. Med Herbalife shake er det ikke vanskelig å lage næringsrike måltider – det er raskt og enkelt å tilberede! Fri frakt ved kjøp over kr. 700,-. Se vårt utvalg av smaker i nettbutikken.

Herbalife sine shakes er både velsmakende og har et rikt næringsinnhold på én gang. Herbalife Formula 1-shake har en perfekt blanding av proteiner, fiber, vitaminer og mineraler av høy kvalitet. Protein bidrar til å tilfredsstille sult, bygge muskelvev, opprettholde muskelmasse og i tillegg gir det deg energi.

Lyst på et sunt måltid som er velsmakende, næringsrikt og raskt å tilberede? Formula 1 er et banebrytende produkt fra Herbalife Nutrition. Ingrediensene har vegansk opprinnelse og produktet er proteinrikt og bidrar dermed til å opprettholde og øke muskelmassen.

En Formula 1-shake inneholder også 25 vitaminer og mineraler, fiber, essensielle mikronæringsstoffer og kommer i en rekke spennende smaker. Shaken er laget for å passe din livsstil og dine ernæringsmessige behov. Formula 1 er enkel å tilberede og har en nydelig kremet smak.

Med over 10 smaker å velge mellom er det enkelt å tilpasse til din smak og ditt ernæringsbehov.

Nyt en Herbalife Formula 1-shake hver dag som et næringsrikt måltid.

Viser 1–20 av 21 resultater

© 2024 www.minshake.no - Linkpartner: altos.no