Denne nettsiden drives av Selvstendig Herbalife Nutrition-Medlem: Janne Veronika Moen, Moavegen 46a, 2642 Kvam. Telefon: 900 45 424 E-post: [email protected].
Sendes innen 1 virkedag, fri frakt ved kjøp over 700,-.
klarna logo og vipps logo - sikker og enkel betaling
Tilbud!

Protein Drink Mix Vegan Vanilje

Opprinnelig pris var: kr 558,00.Nåværende pris er: kr 549,00. inkl. mva.

Protein Drink Mix-Vegan er en ideell måte å øke det daglige proteininntaket ditt på. Kombiner den med Formula 1-shaken du liker best for et næringsrikt måltid med høyt proteininnhold og lavt sukkerinnhold. Hver porsjon Formula 1-shake inneholder 22 vitaminer og mineraler, blant annet vitamin D som bidrar til et normalt fungerende immunforsvar og vitamin C som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Protein Drink Mix-Vegan inneholder ingen kunstige fargestoffer eller smakstilsetninger, og er søtet med steviolglykosid som er et søtningsmiddel hentet fra steviablader.

Produktnummer: 172K Kategori:

Beskrivelse

Hovedfordeler
Bland to måleskjeer (28 g) pulver med 250 ml kaldt vann eller tre måleskjeer (42 g) pulver med 375 ml kaldt vann, avhengig av proteinbehovene dine, rist og nyt.
Du kan også bruke dette produktet med Formula 1-shaker og vann for et deilig, vegansk og næringsrikt måltid. Nyt dette produktet ved tidlig formiddag eller tidlig ettermiddag som en del av et balansert og variert kosthold sammen med en aktiv livsstil.

Bruk

  • Egnet for veganere
  • Høyt proteininnhold
  • Inneholder 22 vitaminer og mineraler
  • Naturlig laktosefri
  • Glutenfri
  • Søtet med steviolglykosid fremstilt av steviablader

© 2024 www.minshake.no - Linkpartner: midlertidigtatovering.no