Denne nettsiden drives av Selvstendig Herbalife Nutrition-Medlem: Janne Veronika Moen, Moavegen 46a, 2642 Kvam. Telefon: 900 45 424 E-post: [email protected].
Sendes innen 1 virkedag, fri frakt over kr. 1000,-.
klarna logo - sikker og enkel betaling

Salgsbetingelser

Alle priser inkluderer moms på enten 15% for næringsmidler (matvarer) eller 25% generell sats for andre produkter.

Betaling utføres med sikker kortbetaling via Klarna, Stripe eller Paypal.

Leveringstiden er 2-7 dager avhengig av hvor i landet varen skal leveres. Vi leverer ikke til Svalbard. Vi behandler bestillingen så snart som mulig og varene sendes snarest fra Herbalife Nutrition sitt lager. Du vil motta hentemelding så snart pakken din er ankommet utleveringssted. Ordrer sendes fra lageret mandag til fredag. Alle bestillinger vil bli sendt neste virkedag så langt det er mulig.

Når du bestiller fra nettbutikken så ber vi om personopplysninger for å behandle bestillingen. Disse opplysningene lagres i nettbutikken og i bestillingssystemet til Herbalife Nutrition slik at du kan logge deg inn for å følge bestillingen eller bestille flere varer. Betalingsinformasjon lagres i betalingsplattformen Klarna, Paypal eller Stripe, men ikke direkte i nettbutikken. I tillegg til personopplysningene lagres også din kjøpshistorikk.

Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å administrere henvendelsen og sende deg relevant informasjon vi tror kan passe deg.

Vi tar forbehold om at noen produkter kan bli utsolgt. I slike sjeldne tilfeller refunderer vi hele salgsbeløpet, eller tilbyr et annet produkt om du skulle ønske det.

Vi tar forbehold om eventuelle feil eller endringer av produktene i nettbutikken.

Vi leverer varer kun til personer over 18 år. Når du utfører en bestilling i nettbutikken garanterer du for at du er over 18 år og myndig.

Etter Lov om angrerett kan du i forbrukerkjøp gå fra avtalen/bestillingen innen 14 dager etter at du mottok varene eller fikk melding om at de kan hentes.

Returadresse: (Ta kontakt før retur)

Janne Veronika Moen
Moavegen 46a
2642 Kvam
Epost: [email protected]