Denne nettsiden drives av Selvstendig Herbalife Nutrition-Medlem: Janne Veronika Moen, Moavegen 46a, 2642 Kvam. Telefon: 900 45 424 E-post: [email protected].
Sendes innen 1 virkedag, fri frakt ved kjøp over 700,-.
klarna logo og vipps logo - sikker og enkel betaling

Angrerett

30 dagers pengene-tilbake-garanti

Jeg garanterer kvaliteten på ethvert produkt som bærer Herbalife Nutritions navn, og forsikrer at produktene produseres for kundene i overensstemmelse med strenge krav til kvalitet.

Hvis du som kunde av en eller annen årsak ikke er helt fornøyd med et Herbalife Nutrition-produkt som er kjøpt i nettbutikken, så kan du innen tretti (30) dager etter at du mottok produktet, be meg om å få pengene tilbake eller bytte til et annet produkt.

Refusjon og bytte kan gjøres ved å følge instruksjonene som er tilgjengelige på www.herbalife.no eller ved å ringe 67 12 66 66, eller ved å kontakte meg.

Du vil bli bedt om å returnere produktet, eller det som gjenstår av det. Jeg tilbyr deg full refusjon, enten i form av et annet Herbalife Nutrition-produkt eller som en utbetaling.

Kostnaden for returfrakten vil ikke bli refundert.

Ernærings- eller personlig pleieproduktet mitt ankom skadet / mangelfullt. Hva gjør jeg?
Du kan få produktet erstattet innen 7 dager etter mottakelse ved å kontakte meg. Herbalife Nutrition dekker kostnadene for å sende det skadede eller mangelfulle produktet tilbake, samt kostnadene for å sende erstatningsproduktet til deg. Refusjon og retur av produkter må avtales med Herbalife Nutrition på forhånd.

Returvarepakken min gikk tapt / stjålet. Hva gjør jeg?
Jeg er ikke ansvarlig for tapte eller stjålne pakker som inneholder retur. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker sporings- og leveringsbekreftelsesmetoder når du sender. Når vi ber deg om å sende tilbake et skadet eller mangelfullt produkt, sender Herbalife Nutrition en returetikett, som medfører at sendingen er gratis for deg.

Hvor lang tid tar det å behandle utveksling og / eller refusjon?
De fleste retur- og produktbytte behandles innen syv til 10 dager fra det tidspunktet Herbalife Nutrition mottar anmodning fra meg.

Jeg har spørsmål om retur-, bytte- og refusjonsregler. Hvem kontakter jeg?
Refusjon og bytte kan gjøres ved å følge instruksjonene som er tilgjengelige på www.herbalife.no eller ved å ringe 67 12 66 66 eller ved å kontakte meg.

HERBALIFE NUTRITIONS KUNDEGARANTI.
Denne garantien er kun begrenset av spesielle garantivilkår som er festet til eller pakket sammen med visse produktforpakninger, og gjelder ikke for produkter som med vilje er skadet eller feilbrukt.

© 2024 www.minshake.no - Linkpartner: losnegler.no