Denne nettsiden drives av Selvstendig Herbalife Nutrition-Medlem: Janne Veronika Moen, Moavegen 46a, 2642 Kvam. Telefon: 900 45 424 E-post: [email protected].
Sendes innen 1 virkedag, fri frakt over kr. 1000,-.
klarna logo - sikker og enkel betaling

Herbalife Formula 1 Shake Vanilje 550g

kr 485,00 inkl. mva.

Kick-start din sunnere livstil med Formula 1 Shake Vanilje. En smakfull og enkel måte å gi kroppen din et næringsrikt og balansert måltid på kort tid! Med en god blanding av proteiner, karbohydrater, fiber og 25 viktige vitaminer og mineraler, er Herbalife Formula 1 Shake Vanilje alt du trenger i ett glass.

Ingrediensene i Herbalife sine shakes har vegansk opprinnelse og er rik på protein, som er avgjørende for et sunt kosthold, ettersom det er en av de viktigste byggesteinene for mange komponenter i kroppen din. Protein bidrar til å tilfredsstille sult, bygge muskelvev, opprettholde muskelmasse og i tillegg gir det deg energi.

Nyt en Herbalife Formula 1-shake hver dag som et næringsrikt måltid.

Produktnr: 4466 Kategori:
Se video: Slik blander du Herbalife shake

Beskrivelse

Hovedfordeler
  • Gi kroppen næringsstoffene den trenger med mat som du liker og som oppfyller dine kostholdsbehov. Formula 1 består av ingredienser av vegansk opprinnelse, er glutenfri og inneholder ingen kunstige smakstilsetninger.
  • Formula 1 har et høyt proteininnhold som bidrar til økt muskelmasse. Formula 1 er en måltidserstatning som inneholder essensielle mikro- og makronæringsstoffer og som er tilsatt planteingredienser og urter.
  • Nyt Formula 1 som en næringsrik frokost, lunsj eller middag for å støtte en aktiv livsstil og dine mål for vektkontroll.*
  • Den inneholder 25 vitaminer og mineraler, blant annet vitamin D, som bidrar til et normalt fungerende immunforsvar, og vitamin C,som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.
Bruksanvisning
  • Nyt en Formula 1 Mint & Chocolate-shake hver dag som et næringsrikt måltid. Rist beholderen forsiktig før hver gangs bruk ettersom innholdet kan synke. Bland to ss (26 g) pulver med 250 ml kald lettmelk (1,5 % fett).
  • Nyt dette produktet som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn og aktiv livsstil.