Denne nettsiden drives av Selvstendig Herbalife Nutrition-Medlem: Janne Veronika Moen, Moavegen 46a, 2642 Kvam. Telefon: 900 45 424 E-post: [email protected].
Sendes innen 1 virkedag, fri frakt ved kjøp over 700,-.
klarna logo og vipps logo - sikker og enkel betaling
Categories
Herbalife oppskrifter

Proteinomelett med spinat

Denne oppskriften er enkel, smakfull og er et perfekt, lett måltid. Tilsett grønnsaker og protein for å lage en nydelig omelett du vil ønske å spise igjen og igjen!

Porsjoner: 5
Forberedelsestid: 30 minutter

Ingredienser:
 • 20 g Herbalife Nutrition Personlig proteinpulver
 • 125 g fettfri gresk yoghurt (ikke bruk vanlig yoghurt)
 • 4 eggehviter
 • 2 ss vann
 • 30 g hvetemel
 • 55 g frossen spinat (tint)
 • 2 ss hvite chiafrø
 • 1 ts salt
Fremgangsmåte:
 1. Ha yoghurt, eggehviter og vann i en foodprosessor eller blender. Tilsett mel, Herbalife Nutrition Personalisert Proteinpulver, spinat, chiafrø og salt. Kjør dette i foodprosessoren eller blenderen til blandingen har samme konsistens som en pannekakerøre.*
 2. Spray litt formfett på en stekepanne (eller smør med litt olje) Varm pannen på middels høy varme.
 3. Når pannen er varm, hell 3 ss røre og raskt (og veldig forsiktig) spre røren med baksiden av en skje til en sirkel med 15 cm i diameter. Stek omeletten til den er lysebrun på den ene siden. Snu den forsiktig og stek videre til den andre siden også har blitt lysebrun.
 4. Når begge sider er ferdigstekte, legg omeletten på papirhåndklær eller en rist og la den avkjøles. Gjenta prosessen med resten av røren og spray stekepannen med formfett mellom hver omelett, så de ikke brenner seg fast.

*Chiafrø suger til seg mye væske: Spesielt om du lar blandingen stå! Det er lurest å lage røren rett før du lager omeletten. Hvis røren blir tykkere mens du steker, tilsett litt vann for å tynne den ut. Bruk én spiseskje om gangen (vær forsiktig så du ikke tilsetter for mye), konsistensen skal hele tiden ligne pannekakerøre.

Næringsstoffer per porsjon:
Energi (kcal)Fett (g)Karbohydrater (g)Sukker (g)Fiber (g)Protein (g)
Per porsjon8627,711,79,8

** Det er bare ved å følge instruksjonene på etiketten at du kan være sikker på at produktet gir alle de angitte ernæringsfordelene. Vennligst husk at om et Herbalife Nutrition-produkt blir brukt i en oppskrift som skal varmes opp, kan noen av vitaminnivåene i det ferdige produktet være lavere enn angitt på etiketten.

© 2024 www.minshake.no - Linkpartner: hair-extension.no