Denne nettsiden bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapselinformasjon lagres i nettleseren din og utfører funksjoner som å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt og hjelpe teamet vårt med å forstå hvilke deler av nettstedet du synes er mest interessant og nyttig.

Herbalife brownies
Laget av vår ernæringseksperter og infusert med lidenskap (pluss litt vanilje), er vår oppskrift på brownies sunn, glutenfri og smaker guddommelig.
Ikke fortell hvor lett den var å lage!
Porsjoner: 1
Steketid: 22 minutter
Ingredienser:
- 1/4 kopp glutenfrie havregryn
- 1/2 ts usukret kakaopulver
- 5 måleskjeer H24 Rebuild Strength Chocolate
- 1 egg
- 1 ss honning
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 2/3 kopp mandelmelk
- 2 ss kokosolje
- 1/2 kopp bringebær til pynt
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 180 °C, og spray en ildfast form (20×20 cm) med formfett.
- Ha havregryn i en blender og kjør denne til havregrynet ligner havremel, bland deretter dette havremelet med H24 Rebuild Strength og kakaopulveret i en bolle.
- Pisk egg, honning, vaniljeekstrakt og mandelmelk i en separat bolle til de er godt blandet sammen, så har du denne blandingen i de tørre ingrediensene.
- Varm kokosoljen i en liten panne over svak varme, rør kontinuerlig til den blir flytende — og rør deretter kokosoljen inn i røren.
- Hell blandingen i den ildfaste formen og dryss bringebær over — stek brownien i 18 til 22 minutter.
- La brownien avkjøles helt før du skjærer den i 12 biter – og nyt!
Næringsstoffer per porsjon:
Energi (kcal) | Fett (g) | Karbohydrater (g) | Sukker (g) | Fiber (g) | Protein (g) | |
Per porsjon | 62,9 | 3,25 | 6 | 3 | 1,26 | 3,3 |